Hall of fame

Kampioenen bij de senioren vanaf 1995

Heren 1: kampioen derde klasse B, seizoen 2002-2003

Staand v.l.n.r.: Jurien Wierenga, Marcel Lakboerlawal, Henk Tabak, Jeroen Bos, Albert de Vries en Tim Durieux.

Voorste rij: Lourens Wijnen, Alberto Catchipia, Lukas Koelikamp, Hans Duursma en Klaas de Jong. Pieter Bos ontbreekt op deze foto.

Dit team was een voortvloeisel uit het succesvolle jeugdteam van enkele seizoenen daarvoor. Aangevuld met routiniers als Albert de Vries en Klaas de Jong werd er dat seizoen geen enkele wedstrijd verloren in de derde klasse. In Haren werd uiteindelijk het kampioenschap binnengehaald. Het zou het eerste kampioenschap voor de senioren zijn voor de vereniging. Mooi dat dit lukte met grotendeels eigen kweek. Het team zou grotendeels bij elkaar blijven en nog drie seizoenen uitstekend presteren in de tweede klasse (wat nu de eerste klasse is).

Heren 2: kampioen vierde klasse B, seizoen 2002-2003

V.l.n.r.: Gerard Braam, Joop van den Berg, Bert Bos, Daniel Koelikamp, Jeroen Bos, Andre de Boer, Henk Tabak, Alberto Catchipia, Erik Meuken en Caspar Mariano

Voor het eerst twee herenteams in de competitie en direct twee kampioenschappen! Heren 2 speelde uiteindelijk een beslissingswedstrijd in Zuidlaren tegen Jumping Five om de beker te bemachtigen. De meeste spelers van dit team speelden nog meerdere seizoenen bij de club.

Dames: kampioen derde klasse, seizoen 2009-2010

Staand vl.n.r.: Annemieke Westerdijk, Janet Dolfing, Marlies Pieterman, Marloes Knol, Ellen Roede en Jeroen Bos.

Zittend: Danielle de Jage, Carolien van Tamelen, Marlies Neggers en Wima Kampen.

Sinds de eeuwwisseling had Uithuizen een damesteam tot aan 2006. Dit team speelde de laatste jaren mee om de eerste plek, maar kon de stap niet maken naar het kampioenschap. Het kampioensteam werd opgezet in 2008 met o.a. de toevoeging van Ellen Roede en Marlies Neggers van buitenaf. Dit bleek een succesformule en in een volgepakte H.J. Brontshal werd er gewonnen van Joure en reikte burgemeester Van Beek de beker uit aan de dames. Dit team zou promoveren en deed het niet gek op hoger niveau. Vanaf 2013 speelt het damesteam weer op lager niveau.

Heren: kampioen derde klasse, seizoen 2011-2012

V.l.n.r: Andre de Boer, Henk Tabak, Gerald van Nieuwenhuyzen, Hans van Tamelen, Alje Ferwerda, Harald Jonker, Younes Bahbouh, Jeroen Bos, Ivo Bronsema, Edwin Sterenberg, Klaas de Jong en Darius Juchnevicius.

Inmiddels waren de vaste waarden de 30 gepasseerd en waren nieuwkomers Ferwerda en Bronsema bekangrijke steunpilaren in dit team. De Litouwse Juchnevicius gaat nog steeds te boek als de sterkste center ooit in een blauw shirt. Samen met Tabak en Ferwerda hield hij de bucket dicht en kon de nieuwste ster rennen en vliegen. Hans van Tamelen was in dit team topscorer en zou dat nog vele jaren blijven. De hieropvolgende promotie was niet zo succesvol en eindigde met een stapje terug, weer naar de derde klasse (huidige tweede). De daaropvolgende jaren deden de mannen telkens leuk mee, maar zat een hoge klassering er niet in.

Kampioen derde klasse, seizoen 2018-2019

V.l.n.r.: Jesse Bronsema, Henk Tabak, Pieter Padje, Hans van Tamelen, Bas-Pieter van Loon en Jeroen Bos.

Zittend: Wessel van Tamelen, Edwin Sterenberg en Vlademiro Silva.

Ontbrekend: Przemek Tomecki, Jurien Wierenga en Peter Dijkhuizen.

Het laatste seizoen voor “corona” leverde dit ervaren team een kampioenschap op. De 30 plussers waren oppermachtig in hun klasse en mochten uiteindelijk in De Mencke de beker in ontvangst nemen tegen Jumping Five. Na dit seizoen promoveerden de mannen naar de tweed klasse en ten tijde van de eerste lockdown stond het team bovenaan. In 2020-2021 werd er amper gespeeld en in 2021-2022 slechts enkele wedstrijden. De kern van dit team is nog bij elkaar.